Op vrijdagavond 5 januari 2024 reikte burgemeester Hans Martijn Ostendorp tijdens de nieuwjaarsreceptie de vrijwilligersprijzen 2023 uit.

De titel “vrijwilliger van het jaar” ging naar Bets Koedam, voor haar initiatief om het dorpshuis in Zoelen weer rendabel te maken. Hiervoor zet zij zich met hart en ziel in. Bets is de drijvende kracht achter het dorpshuis “De Oude School”, waar iedereen van harte welkom is. Bets heeft samen met de andere bestuursleden het mooie dorpshuis weer teruggegeven aan Zoelen.

Uit handen van de burgemeester ontving Bets een kristallen appel en een oorkonde. Verder kreeg de Stichting Dorpshuis Zoelen een waardecheque van 500 euro te besteden een een initiatief binnen het dorpshuis.

Vrijwilligersprijs gemeente Buren 2023

Berichtnavigatie


Een gedachte over “Vrijwilligersprijs gemeente Buren 2023

  1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van de vrijwilligersprijs van de gemeente Buren. Jullie hebben een warme en prettige omgeving gemaakt voor allerlei organisaties en verenigingen. Het voelt voor mij – als vrijwilliger bij de bibliotheek voor computerles – telkens als een hele prettige omgeving om binnen te komen en er leergierige Zoelenaren te ontmoeten. Er is een en al leven in het Dorpshuis van Zoelen. Als niet Zoelenaar ben ik best jaloers op wat jullie in het dorp hebben bereikt. Ik zou willen dat het in mijn eigen dorp ook zo was.
    Als iemand deze prijs verdiend heeft, dan zijn jullie het!
    Nogmaals proficiat!,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *